Adaptor Priza Smart Edimax SP-1101W

Adaptor Priza Smart Edimax SP-1101W
Producător: EDIMAX
Cod produs: SP-1101W
Disponibilitate: Stoc Furnizor
1.000.000 RON
Curierat urgent: livrare in 24 ore oricunde in Romania

Adaptor Priza Smart Edimax SP-1101W

Adaptorul smart pentru priza Edimax Smart Plug Switch conecteaza oamenii cu locuintele lor si cu lucrurile pe care ei le folosesc in fiecare zi. Realizate pentru a face ca locuintele sa fie mai dinamice, mai functionale si sa functioneze mai bine in contextul unui stil de viata modern, adaptoarele smart le ofera utilizatorilor un control inteligent asupra tuturor componentelor electronice din casele lor. Adaptorul smart se conecteaza in orice priza de perete si va da posibilitatea de porni/opri sau de a programa pornirea/oprirea unui dispozitiv electronic prin folosirea smartphone-ului. Este suficient sa va conectati adaptorul smart si sa vedeti cum poate functiona pentru dumneavoastra si pentru locuinta dumneavoastra.

  Locuinta inteligenta


Un adaptor smart este doar inceputul. Adaugati mai mult produse smart si veti putea transforma locuinta dumneavoastra intr-un loc imaginativ, inventiv - depinde de dumneavoastra. Aplicatia de management poate monitoriza, controla si programa toate dispozitivele electronice conectare la adaptoarele smart din locuinta dumneavoastra.

Control, verificare, confort


Porniti luminile, masina de cafea, Xbox-ul sau orice doriti – folosind un smartphone. Verificati starea aparatelor cand sunteti plecat si le puteti porni sau opri de oriunde, oricand. Niciodata nu trebuie sa va mai faceti griji ca ati uitat ca opriti ceva atunci cand plecati.  Adaptorul smart este super-rapid si ramane conectat 24/7.

Programare, salvare


Programarea inteligenta face ca locuinta dumneavoastra sa fie mai inteligenta si mai eficienta energetic. Adaptorul smart a fost realizat pentru a se potrivi cu stilul dumneavoastra de viata. Puteti programa ca luminile sa se aprinda atunci cand ajungeti acasa sau cand va treziti dimineata. Puteti programa lampa sau masina de cafea, daca doriti - adaptorul smart poate programa orice din locuinta dumneavoastra, pentru a lucra mai bine pentru dumneavoastra si pentru viata dumneavoastra.

Configurare simpla si notificari inteligente


Configurarea nu putea fi mai simpla si este efectuata de pe smartphone sau tableta. Odata de adaptorul smart este pornit si este functional, notificarile prin email va pot tine actualizat cu privire la starea aparatelor electronice.  Puteti obtine notificari prin email prin care sa aflati ca cineva a ajuns cu bine acasa sau ca se joaca la Xbox in loc sa-si faca temele. Orice va este necesar sa stiti.

CARACTERISTICI SOFTWARE
•Pornire/oprire usoara prin iPhone, iPad, Android
•Comenzi manuale sau programate
•Notificari prin email dupa pornire/oprire
•Instalare wireless prin folosirea unui smartphone/tableta

ADVANTAJE
•Economisire: Economiseste timp si energie
•Simplu: Gestioneaza aparatele electronice oriunde / oricand
•Inteligent: Controleaza aparatele electronice de la smartphone sau tableta

DIAGRAMA DE APLICATIE

 

 

Caracteristici generale

Numar prize:

1

Material:

Plastic

Indicator optic:

Da

Tip prize:

Schuko

 
Carateristici tehnice

Dimensiuni (D x H x W mm):

105 x 64 x 60

Greutate (g):

184

Culoare:

Alb

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Preturile si stocurile nu sunt actualizate!
Nu primim comenzi si nu raspundem pentru eventualele comenzi efectuate!