Despre noi

Cine suntem noi?

Service-ul Verbitel se ocupa cu orice operatiune de tip GSM: decodari, resoftari si reparatii care pot fi efectuate la peste 90% din modele de telefoane mobile: Nokia, HTC, Samsung, Apple, Sony Ericsson, Huawei, LG, Motorola, Black Berry etc.
In anumite cazuri, dupa deblocarea (care in proportie de 80% este deblocarea de voce-sms), serviciile suplimentare ca de exemplu: 3G, EDGE, WAP, GPRS, este posibil sa nu functioneze, deoarece acestea sunt masuri de protectie suplimentare. Pentru dezactivarea acestor masuri trebuie instalata o versiune de software nepersonalizat:
-Remedierea se realizeaza in mod normal in 24 ore, dar poate dura pana la 7 zile lucratoare;
-Constatarea se face pe loc;
-Sunteti informat in legatura cu defectele telefonului in cauza si despre reparatiile aduse;
-Specialistii nostril va stau la dispozitie cu sfaturi;
-Produsele aflate in garantie au prioritate.
Resoftarea este necesara atunci cand: apar versiuni noi de software pentru repararea bug-urilor existente in versiunile anterioare de software; telefonul realizeaza comenzile cu dificultate din cauza aplicatiilor meniului; telefonul mobil se inchide atunci cand accesam anumite aplicatii/meniuri sau cand acesta da erori ale softului din care putem deduce ca e virusat.

Service-ul GSM a inceput ca activitate in anul 1977 ca urmare a intrarii pe piata de telecomunicatii a celor doua retele de telefoane mobile din vremea respective, Connex si Dialog.
 Verbitel si-a dat startul in 1998 in complexul studentesc Regie.

Am inceput din vremea studentiei cu dorinta de a fi cei mai buni in domeniu ceea ce ne-a determinat sa devenim o firma responsabila si de incredere. Primele noastre reparatii au fost telefoanele mobile Bosh 607. Problema o reprezenta faptul ca telefoanele nu mai vedeau sim-ul, desi sim-ul era insertat in cititor. Imediat dupa primele reparatii hardware, anumite defecte nu se reparau indiferent de ce-am fi incercat astfel a aparut idea de resoftare a telefoanelor mobile.
Resoftarea telefoanelor mobile reprezinta o etapa deosebit de importanta in procesul de reparatie deoarece un software scris necorespunzator la un telefon mobil da nastere unor problem.
          De ce noi si de ce sa aveti incredere in serviciile noastre?
Service-ul are activitate din 1998, inca de atunci urmarim sa ne perfectionam in acest domeniu. Ca orice service, cu standarde de inalta calitate, laboratorul nostru este dotat cu aparatura adecvata in conformitate cu cerintele producatorilor. Aparatul este executat in timp util si profesional cu ajutorul angajatilor, cu experienta in domeniu. In tot acest timp am dobandit cunostinte de specialitate in zona programelor de software, fapt ce ne da posibilitatea de a finaliza in deplina siguranta cerinte ca: decodare/deblocare a aparatelor sau refacerea de software, fara a dauna in vreun fel la buna functionare a produsului.
In Romania, am fost printre primele service-uri care au gasit solutii pentru deblocarea aparatelor, de care competitia nici nu aflase. Decodarea telefonului este o operatie aparent usoara, insa in spatele ei stau multe cunostinte de programare. Dovada o constituie numeroasele tutoriale despre decodarea unor modele de telefoane. Multe din ele se intorc la noi pentru ca cei care au incercat sa le urmeze au esuat. In 90% din cazuri ii ajutam si reusim sa refacem software-ul telefonului mobil, asta gratie faptului ca avem in dotare toate interfetele pentru resoftat si deblocat telefoanelor existente pe piata. Inainte de procesul de resoftare clientul isi pierde toate datele (contacte, poze, mesaje, orice fel de informatii personale). In acest fel operatiunea de resoftare-decodare va incepe numai dupa ce primim aprobarea clientului.

         Putem rescrie softuri in:
-telefoane cu software distrus;
-telefoane ramase in recovery mode sau DFU mode;
-telefoane care nu mai pornesc;
-telefoane carora nu li se mai pot face restore;
-telefoane ramase in: boot mode, dfu mode, recovery mode, test mode, tat mode;
-telefoane la care nu se poate efectua resoftarea, din cauza faptului ca boot-ul aparatului este stricat;
-orice alta situatie.
Aproximativ 90% din service-urile functionale de pe piata au ramas la stadiu de ,,service traditional”. In aceste tipuri de service-uri nu se gasesc decat unelte vechi si cateva cunostinte in electronica. In service-ul nostru dispunem atat de angajati profesionisti cu experienta, cat si de dotari ce tin de tehnologia moderna. Ca atare suntem detinatori ale unori aparaturi precum: microscoape optice de putere mare, suflante cu aer cald Weller, aparatura pentru lipirea si dezlipirea microcircuitelor cu IT si multe altele.
Printre operatiunile cele mai frecvantate se numara:
-inlocuirea display-ului;
-inlocuire microfoane;
-inlocuire casti;
-inlocuire carcase originale si copii;
-schimbare amplificatoare de radio frecventa;
-schimbare CIP-uri in tehnologia micro BGA;
-inlocuirea sursei de alimentare.

Domeniile noastre de activitate:

 Pentru mai multe informatii va rugam contactati-ne sau intrati pe  verbitel.ro