Tableta Latitude 10

Tableta Dell Latitude 10

latitude-10-tablet-verbitel-

             Tableta Latitude 10, lansata de Dell are un display de 10 inch, multi-touch si o greutate de 658g. Este un produs ideal pentru persoanele cu sarcini si responsabilitati mari deoarece este prevazuta cu tehnologia Intel Platform Trust care ajuta la evitarea furturilor de date si detectarea programelor malware, iar Trusted Platform Module(TPM) la reducerea riscurilor la minimum in cazul unui eventual furt de date. Vine si cu un slot pentru incuietoare de securitate, o unitate combo optional cu cititor de amprente si cititor de smart carduri care controleaza accesul la date prin autentificarea cu doi factori. Software-ul optional Dell Data Protection/Encryption are o singura solutie pentru criptarea flexibila a datelor .

dell-latitude-10-verbitel-

 

Pe langa singuranta, acest dispozitiv da posibilitatea utilizatorului  sa administreze de la distanta sisteme ca: Microsoft System Center Configuration Manager sau Dell KACE. Iar in cazul in care doriti sa va conectati la aplicatii mai vechi procesul de compatibilitate este accesibil pentru ca posibilii angajati sa poata partaja cu incredere fisierele. Serviciile Dell ProSuport va ofera siguranta pentru  produsele hardware si software, iar ImageWach informeaza utilizatorul in legatura schimbarile efectuate in cadrul produselor hardware si software.

verbitel dell latitude

Bateria tabletei Latitude 10 este amovibila si disponibila in mai multe variante de dimensiuni rezistand pana la 10 ore de activitate. Daca sunteti o persoana activa si in continua miscare  exista posibilitatea de a pastra o baterie de rezerva sau sa o incarcati prin intermediul portului micro-USB. Statia optionala de andocare Latitude 10 permite conectarea la monitor, tastatura, mouse si altele.

verbitel dell latitude

Din punctul de vedere al confortului mentionam mapa-suport Kensington KeyFolio Expert optional cu o tastatura wireless Buetooth comoda care se tranforma in suport. Alte avantaje sunt cadrul ranforsat din aliaj de magneziu creat pentru protectia tabletei, rezistenta oferita de sticla Corning Gorilla, carcase se protective Griffin Survivor care se muleaza pe tableta, testate in conditii de ploaie torentiala, furtuna cu praf sau nisip, vibratii, socuri, temperatura si umiditate extreme dupa  cum marturisesc producatorii.

 

 

            Specificatii:

 • Procesor: dual core 1,8GHz,
 • Memorie: 2GB, 800MHz DDR2;latitude-10-tablet-verbitel
 • Placa video: Intel Clovertail UMA Graphics;
 • Display: 10.1 inch, rezolutie 1366×768;
 • Hard Disk: pana la 64GB;
 • Camera: fata 2 MP, spate 8MP;
 • Dimesiuni: 274×176,6×10,5mm;
 • Greutate: 658g( cu doua celule)/820g(cu patru celule).
Posted on by Petre Simonescu in Articole 1 Comment

One Response to Tableta Latitude 10

 1. Bilete Avion

  Cel mai documentat articol despre Tableta Latitude 10

   

Add a Comment