Preturi & Livrare

Preturi si Livrare

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (24%) - a se citi cu atentie preturile.

In cazul in care angajatul Verbitel srl are suspiciuni la o anume comanda este indreptatit sa ceara avans din pret (mergand pana la suma totala) si la primirea coletului clientul urmand sa plateasca diferenta pana la pretul comunicat in momentul confirmarii afirmative a comenzii.

Preturile nu includ transportul.

Produsele pot fi livrate pe teritoriul Romaniei, a Uniunii Europene, dar si in orice tara de pe orice continent conform legislatiei in vigoare.

Livrarea produselor dureaza intre 1 si 6 zile lucratoare (de la data confirmarii afirmative a comenzii telefonice de catre unul din angajatii Verbitel SRL, exclusiv in week-end si sarbatori legale), in urmatoarele situatii:

 - 1-2 zile lucratoare daca coletul se trimite prin firma de curierat rapid (FanCourier),

 -  pana la 6 zile daca se trimte cu Posta Romana.

Sc Verbitel Srl este preocupata de costul transpotului, calitatea expeditiei, si pentru aceasta face demersuri sa incheie contracte si cu alte firme de curierat rapid.

Pentru colete care depasesc dimensiunile de 60 x 50 x 30 cm calculul tarifului de transport va fi facut in functie de greutatea volumetrica si anume L x l x h (cm)/6000.

Pentru detalii ale acestor calcule puteti vizita site-ul companiei prin intermediul careia produsele sunt livrate catre dumneavoastra: Fan Courier, www.fancourier.ro/tarife.php

Calculatia costului de transport, asa cum aceasta este afisata pe site, la momentul plasarii comenzii, este valabila pentru cele peste 1300 de localitati, deservite de Fan Courier fara a taxa kilometri exteriori parcursi. Pentru o lista completa a acestora, click aici: http://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2012/03/locatiiFAN-complet.pdf

Pentru destinatiile care nu se incadreaza in criteriul de mai sus, calculatia costului de transport va fi realizata de personalul nostru, urmand a fi comunicata telefonic cumparatorului, moment in care acesta va avea si optiunea de a renunta la comanda. De asemenea, pentru expeditiile la destinatii pentru care Fan Courier, cit si Posta Romana taxeaza kilometri exteriori parcursi. 

In eventualitatea trimiterii coletului cu Posta Romana nu este acceptata metoda de plata prin ramburs (decit cu derogare speciala al administratorului SC VERBITEL SRL), contravaloarea comenzii si al transportului urmand a fi achitate in avans, prin ordin de plata.

Receptia cantitativa si calitativa a produselor de catre Beneficiar se face la livrarea bunurilor. Prin semnarea documentelor ce va vor fi inaintate de compania de curierat rapid, confirmati receptia cantitativa si calitativa a bunurilor achizitionate.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Preturile si stocurile nu sunt actualizate!
Nu primim comenzi si nu raspundem pentru eventualele comenzi efectuate!