Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare


Cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos! Acesti "Termeni si conditii de utilizare" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. VERBITEL S.R.L in privinta utilizarii site-ului www.verbitel.ro. In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa nu utilizati site-ul www.verbitel.ro !

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.verbitel.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii"

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.verbitel.ro

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:
- Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002

- Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992

- Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata an Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Pretul

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Cererea de comanda  - pe care o face clientul plasand o comanda a unui produs pe site-ul www.verbitel.ro

 - Acesta e o confirmare de inregistrare a comenzii. Comanda devine valida numai dupa ce a fost confirmata telefonic "afirmativ" de catre unu din angajatii Verbitel SRL, moment in care clientul v-a afla disponibilitatea stocului, modalitate de plata, pretul...etc

. Dupa confirmarea afirmativa a angajatului sc verbitel srl comanda va fi "comanda ferma"

  - Sub nici o forma nu se accepta plata unui produs (prin transfer bancar) daca nu aveti confirmarea afirmativa angajatului sc verbitel srl. Daca se intampla acest lucru, suma (mai putin comisioanele bancare) platita de client, va fi transferata cit mai urgent inapoi clientului, cu mentiunea "Fonduri necuvenite".

  - Inregistrarea comenzii nu reprezinta un contract intre cumparator si verbitel srl, asfel incat nici una din parti nu v-a fi implicata sub nici o forma in vre-un "contract". 

 

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta (online) se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 10 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

S.C.Verbitel SRL. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau desfacere care nu mai pot fi revandute ca "noi - desigilate" etc.

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online verbitel în urmatoarele situaţii:

  • Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site
  • Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta Verbitel, Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia în vederea înlocuirii lui sau a rambursării integrale a contravalorii.

În cazul livrării in alta cantitate sau a unui alt produs, Cumpărătorul trebuie sa semnaleze incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore de la receptia efectiva pentru a putea returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.

  • Produsele s-au livrat eronat de către Vânzător

Dacă produsul primit se dovedeşte nefuncţional în primele 48 de ore de la recepţia efectivă, Cumpărătorul poate reclama acest lucru şi solicita returnarea produsului în acest termen, în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

  • Produsele se dovedesc nefuncţionale în primele 24 de ore de la recepţia lor 

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferenţa de preţ, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parţială corespunzătoare.  Toate costurile de retur şi de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate de Cumaprator.

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

a. Licente software;

b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta, etc);

c. Produse de ingrijire/ igiena personala;

d. Extensii de garantii;

e. Produsele din categoria "servere"

f. Casti

Produsele nu se pot returna  dacă au fost vazute desigilate şi pus în funcţiune/testate de catre cumparator la ridicarea din unul din punctele de livrare ale Sc Verbitel SRL.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achiziționate din magazinul online Koyos.ro și altele pe care Cumpărătorul le deține sau urmează să le achiziționeze nu fac obiectul responsabilității Vânzătorului.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.

Mentiune 
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Alte mentiuni

Toate solicitările de retur se vor expedia pe adresa de email office@verbitel.ro sau la unu din numerele de telefon de contact si vor primi raspuns in maxim 24-48 ore lucratoare cu toate detaliile necesare returului  (ID-ul tichetului de retur procesat, recomandari de ambalare si expediere, serviciului de curierat agreat etc).

 
Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.verbitel.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Verbitel SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Verbitel SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare, avand in vedere ca VERBITEL este marca inregistrata la OSIM si apartine sc verbitel srl.

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Acest website si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Verbitel SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va expedia comenzile, pentru a va transmite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Verbitel SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

Alte detalii


Compania noastra nu garanteaza ca acest site, baza de date, serverele sale sau email-urile trimise sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare (desi facem toate eforturile pentru a nu se intampla acest lucru).

Verbitel.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.verbitel.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, utilizatorii care nu mai doresc sa primeasca newsletterul verbitel.ro se pot dezabona utilizand link-ul din footer-ul newsletter-ulului verbitel primit prin email sau ne pot contacta in mod expres, utilizand sectiunea "Contacteaza-ne".

Imaginile si filmele sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Fotografiiile si filmele au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.

Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.verbitel.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania noastra si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma eventualele riscuri pe propria raspundere.

Preturile si stocurile nu sunt actualizate!
Nu primim comenzi si nu raspundem pentru eventualele comenzi efectuate!